Gel Tehnician

Constructia in gel


Multa lume pana nu de mult nu stia ce inseamna constructia in gel. Este una din tehniciile cele mai noi mai bune de aplicare a gelului din punctul meu de vedere.

Hai sa-ti explic ce inseamna constructia in gel!

Dupa ce pregatesc unghia ca si pentru aplicarea tipsuriilor, adica scurtarea unghiilor, impingerea cuticulelor, curatarea suprafetei unghiilor, pilirea superficiala a suprafetei unghiilor, se aplica sablonul, tehnica de extenensie a unghiei, ca in imaginea de mai jos:

Dupa cum se vede si in imagine aplic gelul de constructie, formez extensiile unghiilor naturale.

Gelul se aplica intr-un strat subtire pe suprafata unghiilor naturale, la colturi si la margini, se pune accent ca intre unghie si sablon sa nu existe denivelari. Dupa ce termin toate unghiile de la o mana cu exceptia degetului mare, se introduc in lampa pentru 2-3 min. In acest timp incep sa lucrez la cealalta mana l fel. Dupa ce termin, ma ocup si de degetele mari, de ce? ca ele sa stea drepte in lampa si gelul sa nu se scurga, astfel forma ungiei sa fie cat mai naturala.

Constructia in gel este o extensie a unghiei naturale din gel care tine si pana la 6 saptamani in cazul unor cliente ale mele.

Exemplul mai jos:

In imaginile de mai jos avem un befor and after al une constructii:

Befor intretinere – 6 saptamani

After intretinere:

Atentie! Ca sa pot realiza constructia in gel, unghia naturala trebuie putin crescuta pentru a avea posibilitatea sa introduc sub unghie sablonul!

Explicatiile sunt pentru clientele ce nu stiu ce inseamna o constructie in gel si pentru incepatoarele ce vor sa invete cat mai multe.

Nu sunt profesionista insa acesta este tehnica aleasa de mine.

Anunțuri

5 responses

 1. Oana

  cat de mari trebuie sa fie unghiile?intrb pt ca vreau si eu sa imi fac constructie si am unghiile taiate foarte mici!Vreau sa stiu dk se poate!

  Ianuarie 21, 2013 la 22:03

  • BuNa, unghiile nu trebuie sa fie taiate din carne prin urmare 1-2 mm sunt indeajus de crescute!

   Ianuarie 21, 2013 la 23:14

 2. florycyca

  buna,ma popti ajuta si pe mine?de ce sigilarea nu ramane lucioasa dupa ce o degresez?si pot sa pun gelul colorat ca french dupa modelare ca sa pot schimba mai des modelul?

  Martie 9, 2013 la 11:00

  • Buna,
   Despre sigilare as vrea sa te intreb ce fel de finish folosesti sau daca folosesti? Din punctul meu de vedere posibil sa nu ramana lucios deoarece nu s-a intarit indeajuns in lampa.
   Iar despre french-ul dupa modelare se poate realiza daca-l lucrezi astfel incat sa nu iasa bombat deoarece ar avea un aspect neplacut. De asemenea trebuie sa folosesti finish-ul pentru sigilarea gelului.

   Martie 26, 2013 la 13:36

   • florycyca

    multumesc mult ptr raspuns,eu folosesc gel de o faza,deci la sf sigilez cu acelas gel

    Martie 26, 2013 la 14:06

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s