Gel Tehnician

Manechiura VIM


In anul 2011, vedeta in materie de manichiura (VIM) ramane fara sa ne gandim prea mult, manichiura french. Desi este foarte clasica si pentru multe dintre noi nu reprezinta o manichiura sofisticata, ci una destul de simpla, se poarta stilul french la unghii.

Simple stras

Labuta

Decoratiuni aplicate pe unghii cat mai discrete, cu o nuanta greige sau cu tonuri crem, bej pentru ca modelul la manichiura french sa fie cat se poate de shic. Nu conteaza forma unghiilor tale, conteaza sa ai grija de manichiura ta french!

Lacul de unghii rosu. Cum bine stim, in 2011 rosul revine cu forte proaspete in toate nuantele acestuia. Se poarta la fulare, rochii, genti, esarfe, de ce nu la manichiura?

Red Leon

Combinatii de nuante, gen rosu cu roz, rosu cu orange te ajuta din incurcatura daca nu stii ce fel de manichiura sa adopti.

BWdudu

Negrul, eternul negreu. Sa nu te gandesti ca numai fetele care asculta rock isi fac man

ichiura cu negru. Afla ca si tu poti lua o asa decizie: fa-ti manichiura cu negru sau in combinatii cu alb. Daca ti se pare destul de clasic sa folosesti numai alb cu negru, asigura-te ca ai cumparat corect nuante de auriu si rosu si aplica-le pe negru.

Conteaza sa iti alegi corect nuanta de oja pe care o utilizezi pentru a scoate in evidenta o manichiura impecabila. Putin, dar bun!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s